Archives:

Fint med en utfyllende nettside

Det er utrolig viktig at man finner nettsider som faktisk har et godt etablert innhold, med viktig informasjon enkelt tilgjengelig. Ettersom jeg selv er interessert i speideren så ble jeg veldig fornøyd da jeg fant Lone speidergruppe sin nettside. Spesielt er artikkelen om deres historie: http://www.lonespeidergruppe.org/?page_id=7 er bra skrevet. Denne klarer å gi konsis og • Read More »


Trenger flere sponsorer

Kulturlivet, enten det er film, musikk eller literattur, trenger flere sponsorer. Det er rett og slett ikke et stort nok publikum i Norge. Så for å kunne gi et godt tilbud, så må man ha utenforstående sponsorer. Dette er noe vikafestivalen har forstått. De har nemlig laget en helt egen side hvor de fremmer sine • Read More »


Fotball pluss Litteratur erlik Sant

Mange tror at det er helt bestemte personer og personligheter som liker fotball. Dette skyldes nok de som er mest høyrøstede er stereotypiske. De brøler og lager gjerne bråk, drikker for mye og gjøre andre ubehagelige sprell. Dette er heldigvis minoriteten. Ser man på alle som har involverte seg i arbeidet for det nye VIF • Read More »


Lag en god plan først

Det er viktig å benytte seg av de naturopplevelsene som Norge kan by på. For her er det svært mye å velge mellom, fra høye fjell til vakre fjorder og alt der i mellom. De fleste aktuelle områder har en egen nettside som viser ikke bare mulighetene, men også eventuelle arrangementer som kan finnes i • Read More »


Sosial trim

Det er mye positivt med golf, men overraskende mange ser på golf som en ”riking” idrett. Dette har kanskje noe med amerikanske og for så vidt utenlandske golfbaner hvor man må betale mye for å kunne spille. I Norge er dette heldigvis ikke en elite idrett og alle er velkommen. Når det er sagt, så • Read More »


Hvem liker reklame?

Reklame er noe av det vanskeligste å lage, spesielt fordi folk er i utgangspunktet relativt lei av reklame. De opplever det ofte som forstyrrende når tv-serier og film blir avbrutt av reklame. Reklame på nett kan være enklere å ignorere, men samtidig kan man knapt unngå å se det.   Språklig sett er selvsagt reklamen • Read More »


Viktig med samme språklige uttrykk

Internett er et språklig fora, som både bruker og endrer språket. Rettskriving er ikke nødvendig og i mange tilfeller ikke ønsket. Språket blir en kunstform hvor forkortelser, tall og symboler er mer vanlig enn rettskriving. Dette er helt naturlig for et språk er levende og skapt av de som bruker det.   Det er noen • Read More »


Skrivesperre? Prov golf!

Skrivesperren er den store stygge ulven som lurer i alle skribenters fantasiskog. En truende og skummel skikkelse som fort kan ha negativ innvirkning på økonomien og ikke minst hverdagen. Enten man skriver artikler, er journalist eller forfatter så er skrivegleden helt essensiell!   Den gode nyheten er at denne hverdagstrusselen for en skribent forebygges og • Read More »