Archives:

Lag en god plan først

Det er viktig å benytte seg av de naturopplevelsene som Norge kan by på. For her er det svært mye å velge mellom, fra høye fjell til vakre fjorder og alt der i mellom. De fleste aktuelle områder har en egen nettside som viser ikke bare mulighetene, men også eventuelle arrangementer som kan finnes i • Read More »


Sosial trim

Det er mye positivt med golf, men overraskende mange ser på golf som en ”riking” idrett. Dette har kanskje noe med amerikanske og for så vidt utenlandske golfbaner hvor man må betale mye for å kunne spille. I Norge er dette heldigvis ikke en elite idrett og alle er velkommen. Når det er sagt, så • Read More »


Hvem liker reklame?

Reklame er noe av det vanskeligste å lage, spesielt fordi folk er i utgangspunktet relativt lei av reklame. De opplever det ofte som forstyrrende når tv-serier og film blir avbrutt av reklame. Reklame på nett kan være enklere å ignorere, men samtidig kan man knapt unngå å se det.   Språklig sett er selvsagt reklamen • Read More »


Viktig med samme språklige uttrykk

Internett er et språklig fora, som både bruker og endrer språket. Rettskriving er ikke nødvendig og i mange tilfeller ikke ønsket. Språket blir en kunstform hvor forkortelser, tall og symboler er mer vanlig enn rettskriving. Dette er helt naturlig for et språk er levende og skapt av de som bruker det.   Det er noen • Read More »