Archives:

Fint med en utfyllende nettside

Det er utrolig viktig at man finner nettsider som faktisk har et godt etablert innhold, med viktig informasjon enkelt tilgjengelig. Ettersom jeg selv er interessert i speideren så ble jeg veldig fornøyd da jeg fant Lone speidergruppe sin nettside. Spesielt er artikkelen om deres historie: http://www.lonespeidergruppe.org/?page_id=7 er bra skrevet. Denne klarer å gi konsis og • Read More »


Trenger flere sponsorer

Kulturlivet, enten det er film, musikk eller literattur, trenger flere sponsorer. Det er rett og slett ikke et stort nok publikum i Norge. Så for å kunne gi et godt tilbud, så må man ha utenforstående sponsorer. Dette er noe vikafestivalen har forstått. De har nemlig laget en helt egen side hvor de fremmer sine • Read More »


Fotball pluss Litteratur erlik Sant

Mange tror at det er helt bestemte personer og personligheter som liker fotball. Dette skyldes nok de som er mest høyrøstede er stereotypiske. De brøler og lager gjerne bråk, drikker for mye og gjøre andre ubehagelige sprell. Dette er heldigvis minoriteten. Ser man på alle som har involverte seg i arbeidet for det nye VIF • Read More »