Skrivesperre? Prov golf!

Skrivesperren er den store stygge ulven som lurer i alle skribenters fantasiskog. En truende og skummel skikkelse som fort kan ha negativ innvirkning på økonomien og ikke minst hverdagen. Enten man skriver artikler, er journalist eller forfatter så er skrivegleden helt essensiell!

 

Den gode nyheten er at denne hverdagstrusselen for en skribent forebygges og ikke minst, bekjempes med relativt enkle grep. For meg er svaret: Golf. For deg kan svaret være tur i skog og mark, en stille dag ved elvebredden eller noe annet. Men det må være noe som gir deg litt ro og litt pusterom.
Jeg er ingen stor golf’er, hadde faktisk ikke prøvd det før jeg slet med en skrivesperre og måtte få tankene over på noe annet. Et kjapt søk på nettet og jeg fikk treff på hjemmesiden til Sunnmøre Golfklubb på http://www.sunnmore-golfklubb.no. De har klart å skape et vakkert pusterom der jeg kan slentre rundt dragende på en golf bag i ro og mak. Jeg må innrømme at jeg ikke trener golf, jeg er kun der for å slappe av og la naturen lade hjernen.

 

Så mitt råd til alle som frykter den store stygge ulven i den kreative skogen, ta med deg ulven på golf!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>