Sosial trim

Det er mye positivt med golf, men overraskende mange ser på golf som en ”riking” idrett. Dette har kanskje noe med amerikanske og for så vidt utenlandske golfbaner hvor man må betale mye for å kunne spille. I Norge er dette heldigvis ikke en elite idrett og alle er velkommen. Når det er sagt, så krever dette en investering ettersom man trenger minimum en golfkølle. I noen klubber kan man leie slikt utstyr, så normalt sett er dette ikke et problem.

 

Når det kommer til selve golfbanen, så lønner det seg å ta en kikk på hjemmesiden for å finne ut mer om fasiliteten. Ser man på www.sagk-golf.no/ så kan man se at det er muligheter for å både nybegynnere og erfarne golfere. Neste steg er selvsagt å besøke stedet. Og her kommer det viktigste punktet; ikke velg deg en golfbil eller lignende. Bruk en golfbag og ta deg en rolig spasertur rundt banen. Da kan du og de du er sammen med og/eller andre golfere du møter på banen, slå av en prat mens dere finner det neste hullet. På denne måten får man trim, på egne premisser, samtidig som man kan gå og prate. Sosial trim på sitt aller beste og selvsagt best av alt; i friluft!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>