Lag en god plan først

Det er viktig å benytte seg av de naturopplevelsene som Norge kan by på. For her er det svært mye å velge mellom, fra høye fjell til vakre fjorder og alt der i mellom. De fleste aktuelle områder har en egen nettside som viser ikke bare mulighetene, men også eventuelle arrangementer som kan finnes i området. Dette gjelder for eksempel for Salten reiseliv som har nettsiden http://www.saltenreiseliv.no/arrangement/. Her kan man sjekke om det er et arrangement som passer i tid med det du planlegger. Mulighetene er vanligvis mange.

Når man først har fått en oversikt over mulighetene som finnes, så kan man lage en mer detaljert plan. Hvis man skal ha med seg flere, ha en planlagt utflukt, er det spesielt viktig å ha en detaljert plan. Dette bør inkludere både faglig påfyll (hvis nødvendig), måltider og pauser. På denne måten får alle deltakerne en forutsigbar plan, samtidig som de også får friheten med pauser innimellom. Dette sikrer at alle får maksimalt ut av turen, både faglig og sosialt. Det kan også lønne seg å ta direkte kontakt med lederne for reiselivet eller turistforeningen eller lignende. Da er man sikret en oppdatert oversikt og kan legge siste verket på planleggingen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>