Fotball pluss Litteratur erlik Sant

Mange tror at det er helt bestemte personer og personligheter som liker fotball. Dette skyldes nok de som er mest høyrøstede er stereotypiske. De brøler og lager gjerne bråk, drikker for mye og gjøre andre ubehagelige sprell. Dette er heldigvis minoriteten. Ser man på alle som har involverte seg i arbeidet for det nye VIF stadion på nettsiden: http://www.vifstadion.no/, så viser dette hvor mange forskjellige mennesketyper som elsker fotball.

 

Når det kommer til de som er interessert i litteratur så er det mange stereotypiske ideer knyttet til hvordan de er som person. Leser man Garborg på fritiden så er man mest interessert i å sitte med nesen i en bok. Mange ser og for seg en litt hengslete figur, med umoderne klær. Det finnes nok de som passer perfekt inn i et slikt stereotypisk bilde, men det er også mange som ikke gjør det. Man kan lese Garborg og Ibsen på fritiden og samtidig elske fotball.

 

Det er nemlig en grunn til at fotball brukes for å samle ungdommer i alle aldre til vennskapelig lek, for.eks. i Norway cup. For fotball er enkelt å begynne med og man kan ha mye moro uten å være profesjonell.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>