Fint med en utfyllende nettside

Det er utrolig viktig at man finner nettsider som faktisk har et godt etablert innhold, med viktig informasjon enkelt tilgjengelig. Ettersom jeg selv er interessert i speideren så ble jeg veldig fornøyd da jeg fant Lone speidergruppe sin nettside. Spesielt er artikkelen om deres historie: http://www.lonespeidergruppe.org/?page_id=7 er bra skrevet. Denne klarer å gi konsis og viktig informasjon, uten at det blir for tørt og akademisk.

 

Det er selvsagt mye mer informasjon man også finner på nettsiden, imponerende med tanke på at speideren i utgangspunktet er basert på frivillighet. Hvis man sammenligner denne nettsiden med nettsider med et mer kommersielt uttrykk, så blir det enda mer imponerende. For jeg blir stadig irritert og frustrert over å klikke meg inn på forholdsvis tørre, kjedelige og ikke minst, tomme nettsider. Bedriftene tar seg ikke tid til å skrive noe om bedriften og bare knapt nok noe om produktene. Det er helt klart at her er det snakk om hva som lønner seg. Lønner det seg å bruke tid og penger på å skrive eller ikke?

 

Jeg mener helt bestemt at ettersom internett er et skriftlig forum, hvor man kun kommuniserer skriftlig, må man legge mer arbeid i den skriftlige presentasjonen. Jeg er overrasket over at kundene godtar dårlige nettsider.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>